Kamp of vakantie

Zandmannetje waar blijf je? Zomer 3 - 2020

19/07/2020 22:00

Naar een boek van Thaïs VanderheydenDoris luistert voor het slapengaan altijd naar een verhaaltje van mama. Daarna krijgt hij nog tien kusjes en valt hij meestal in slaap. Maar ditmaal lukt het niet. Het zandmannetje komt maar niet. Dus raakt Doris niet in slaap. Doris vraagt zich af waarom het zandmannetje niet komt. Is de kast waar hij zijn droomzand haalt misschien leeg? Of blijft hij te ...

Lees meer

Extreme Fun sporten Zomer 5 - 2021

05/08/2021 22:00

Beweging en plezier verzekerd! We gaan de uitdaging aan:  lasershooting, boogschieten, bumperball, een coole hindernissenpiste… met daarnaast ook nog een gezonde portie ploegsport zoals floorball, baseball en basket. Met een extra splash in het diepe op uitstap naar Aqualibi of een ander waterpretpark, waar we de glijbanen en zwembaden (on)veilig gaan maken!

Lees meer

Omnisporten Zomer 8 - 2021

26/08/2021 22:00

Sporten is gezond en leuk. Dat kan je deze week aan de lijve ondervinden op dit omnisportkamp. We laten je kennismaken met verschillende gekende en minder gekende sporten. Op het programma staat o.a. basket, floorbal, voetbal, baseball, maar ook kubb, spikebal, tjoekbal, poulbal en kinbal. Voor elk wat wils!

Lees meer
Speel-O-Theek Zomer 4 - 2023 © Panta Rhei vzw

Speel-O-Theek Zomer 4 - 2023

28/07/2023

De speel-o-theek neemt je mee door allerlei spelletjes. Elke dag ontdekken we nieuwe spellen. Heb je wel eens aan je oma en opa gevraagd welke spelletjes zij speelden op de speelplaats? Of aan je ouders? Sommige spelletjes maakten een evolutie mee, anderen verdwenen, nieuwe spelletjes kwamen erbij. Gezelschapspelen, balspelen, denkspelen, kaartspelen, … Alle spelen komen aan bod in deze week vol plezier. Kom jij een spel uit onze speel-o-theek lenen? 

Lees meer
Theaterkamp © VB

Theater- en creakamp – Villa Gorilla

22/02/2023 tot 16:00

Haal jouw verrekijker maar boven, want wij gaan op safari in Villa Gorilla! Het enige wat zeker is: de dieren die we onderweg tegenkomen, heb je nog nooit gezien. Want we gebruiken onze eigen fantasie om unieke dieren te bedenken. We maken hiervan een kostuum en eindigen met een theaterstuk over onze ontdekkingstocht.

Lees meer

Penseelstreken Zomer 3 - 2020

19/07/2020 22:00

Deze week schilderen we niet alleen netjes met penseel en verf, maar worden we een bengel met guitige penseelstreken!Daarom blazen we inkt in het rond, schilderen we met zand, lijm en gips en mengen we een landschap op ons blad in verschillende kleuren. Via een pallet van technieken en materialen maken we de leukste schilderijen. We proeven van verschillende kunstenaars met elk hun eigen ...

Lees meer

Gezocht: Koen Konijn, boekenboef Zomer 1 - 2021

08/07/2021 22:00

GEZOCHT: Koen Konijn, boekenboef (naar het boek van Emily MacKenzie)Wie heeft dit konijn gezien? Hij wordt verdacht van: stelen van stripverhalen, pikken van prentenboeken, jatten van jeugdboeken.Voor het laatst gezien in het huis van Arthur. Luistert (soms) naar de naam Koen, spreek hem niet aan als je geen sla en wortels bij je hebt.Help de politie hem te vinden, samen pakken we de ...

Lees meer
Turnstage affiche © KSMG

KSMG Turnstage

05/08/2022

Kan je kind niet stilzitten tijdens de vakantie en heb je nog niets gepland van 1 t.e.m. 5 augustus? Dan ben je altijd welkom bij KSMG turnstage, voor kinderen van 7 - 12 jaar.
Wat staat er op het programma?
- toestelturnen
- airtrack en trampoline
- initiatie freerunning
- zwemmen in sportoase
- speeltuin Stroppe
- outdoor games
- knutselen
- ...
Wij voorzien ook een tien- en vieruurtje.
Uren kamp:
- van 9u tot 16u
- opvang vanaf 8u tot 17u
Kom sportief gekleed!

Wij kijken er al naar uit! Jullie ook?
Schrijf je dan zeker in!

Lees meer
Circus Zomer 4 - 2023 © Panta Rhei vzw

Circus Zomer 4 - 2023

28/07/2023

Jongleurs, Acrobaten, Circusdirecteurs, Goochelaars, en Jij. Meer hebben we niet nodig om deze week door te komen, kom en doe mee met ons eigen circus. Maak een levensgrote piramide met jijzelf vanboven. Jongleer met kegels, ringen, flowersticks en nog ander vreemde dingen. Iedereen kan het en iedereen doet mee. Maar waar is die Clown nu weer???

Lees meer
theaterkamp © VB

Theater- en creakamp – De Basta stoet

22/02/2023 tot 16:00

Als de carnavalsmicrobe jou ook te pakken heeft, dan ben je bij Villa Basta op de juiste plek! We steken een uniek kostuum in elkaar en stellen zo een kleurrijke stoet samen. We kiezen een vrolijk carnavalslied uit waarop we dansen in onze eigen ontworpen praalwagen.

Lees meer

Pagina's