Kamp of vakantie

De wiebelbillenboogie Zomer 1 - 2020

05/07/2020 22:00

'De wiebelbillenboogie' Naar het verhaal van Guido Van Genechten.Als mama even weg moet, zorgt papa voor de kinderen zoals alleen hij dat kan. Binnen de kortste keren wordt het een vrolijke bende. Alles kan en alles mag. Wat zou mama daarvan vinden?

Lees meer

Leren DJ'en

05/07/2020 22:00

Hoe bouw je je eigen set op? Wat zijn mashups? Tijdens deze tweedaagse krijg je een spoedcursus DJ’en en leer je alles over beatmatchen, mixen en nog veel meer.

Lees meer

De bijzzzzondere gulzige bij Zomer 6 - 2021

12/08/2021 22:00

'De bijzzzonder gulzige bij' Naar het verhaal van Steve Smallman.De bijzzzonder gulzige bij wil zijn nectar met niemand delen. Alle andere bijen zijn hard aan het werk, maar de gulzige bij is alleen maar aan het smikkelen en smullen. SLURP! SLURP! BURP! Maar op een dag eet de gulzige bij net iets te veel...

Lees meer
Ben je bang in het bos, grote wolf? Zomer 2 - 2023 © Panta Rhei vzw

Ben je bang in het bos, grote wolf? Zomer 2 - 2023

14/07/2023

Naar een boek van Jan De KinderKleine en grote wolf gaan op verkenning in het bos. Grote wolf is er niet gerust in, hij ziet Overal gevaar. Kleine wolf probeert zijn papa moed in te praten en wandelt vrolijk voorop.

Lees meer
kamp © VB

Danskamp – Breakdance bootcamp

02/08/2023 tot 16:00

Op funky hiphopbeats en dikke R&B-schijven leer je de indrukwekkendste breakdancemoves. Je zet originele ideeën om in snappy floorwork, powermoves en freezes. Je begint met de six-step, moonwalk en top rocks en eindigt -who knows- met de befaamde headspin. Op het einde doen we een kleine voorstelling voor de ouders.

Lees meer

Billy de kip Zomer 2 - 2020

12/07/2020 22:00

'Billy de kip' Naar een verhaal van Marcel van Driel, Jeroen Schipper & Jort van der Jagt.Wanneer de huifkar van Billy en zijn zusjes midden op de prairie uit elkaar valt, moeten de kippen een permanente nederzetting bouwen. Billy de kip wil zijn zusjes beschermen tegen de gevaarlijke vos, die wel zin heeft in een lekker kippetje of twee.Wat volgt is een spannende strijd tussen Billy en vos, ...

Lees meer

Spoken kloppen niet Pasen 1 - 2021

05/04/2021 22:00

Naar een boek van Eulàlia Canal en Rocio BonillaBeer en Bosmarmot zijn beste vriendjes en spelen altijd samen. Ze zoeken naar verborgen schatten en zingen en dansen alsof ze beroemd zijn. Maar op een dag zegt Beer dat hij Eend heet uitgenodigd om ook te komen spelen. Daar komt niks van in, denkt Bosmarmot. Bosmarmot vindt Eend niet leuk en ze wil alléén spelen met Beer. Ze bedenkt een list om ...

Lees meer

Pim Piloot Zomer 7 - 2021

19/08/2021 22:00

Pim Piloot Naar een verhaal van Ruth WielockxPim Piloot is dol op vliegtuigen. Voor elk klusje heeft hij er wel één. Een BUSVLIEGTUIG, een VRACHTVLIEGTUIG, een DUBBELDEKKER, een HELIKOPTER ... Pim staat altijd klaar om zijn vrienden vliegensvlug bij te staan. Elke dag opnieuw. En als hij even tijd heeft, haalt Pim Piloot zijn favoriete vliegtuigje boven: zijn STUNTVLIEGTUIG! Dan wordt Pim een ...

Lees meer
Hennie de heks Zomer 3 - 2023 © Panta Rhei vzw

Hennie de heks Zomer 3 - 2023

20/07/2023

Naar een prentenboek van Korky Paul en Valerie Thomas.Hennie de heks woont in een zwart kasteel. Alles is er zwart gekleurd: zwarte tapijten, zwarte stoelen, zwart bed met zwarte lakens, zwarte schilderijen aan de muur, zwart bad,... Hennie haar grootste vriend is Helmer de kat, maar deze is ook volledig zwart. Hennie kan hierdoor Helmer nooit zien, tot dat Hennie op een dag besluit Helmer om te toveren in alle kleuren van de regenboog.

Lees meer
kamp © VB

Gemixt kamp – Basta in the mix

10/08/2023 tot 16:00

Bij Villa Basta ademen we creativiteit in en uit. Tijdens deze week kan je komen proeven van theater, muziek, kunst, video en fotografie. Je wordt in al deze creatieve domeinen ondergedompeld, en wie weet kriebelt het zo hard dat je daarna wil deelnemen aan één van onze cursussen!

Lees meer

Pagina's