Opmaak zomerbrochure 2022

 

2021 is nog niet afgelopen en toch zitten wij al volop met onze gedachten in 2022. Zo bereiden we momenteel onze zomerbrochure 2022 voor! En daarin mag ook jouw organisatie of vereniging niet in ontbreken.

De zomerbrochure wordt op 6 februari bedeeld bij alle inwoners van de stad (20.000 brievenbussen) en wordt ook gratis aangeboden aan de bezoekers van de bibliotheek, CC ’t Vondel, het stadsmuseum den AST, Kinderen en Jongeren, het stadhuis, ….

De zomerbrochure brengt een overzicht van alle vakanties, kampen, stages en activiteiten die tijdens de maanden juli en augustus in onze stad georganiseerd worden. Voor veel ouders is deze zomerbrochure dan ook de gids bij uitstek bij de opmaak van hun zomerplanning. Want niet elke ouder heeft twee maanden vakantie. Maar ook veel kinderen en jongeren beginnen luidop te dromen over de zomervakantie en beginnen plannen te smeden met vrienden en vriendinnen, van zodra de zomerbrochure in de bus valt.

Heeft ook jouw vereniging of werking een specifiek zomeraanbod voor kinderen? Dan nemen we dit graag mee in onze zomerbrochure. Want uiteraard willen we in onze zomerbrochure graag zo volledig mogelijk zijn.

Wat moet je doen?

  • Bezorg ons voor woensdag 22 december alle info via ons webformulier
  • Zorg voor duidelijke informatie. Het websiteformulier zorgt er alvast voor dat je niets over het hoofd ziet.
  • Ligt het zomeraanbod van jouw werking nog niet helemaal vast? Probeer dan toch zo volledig mogelijk te zijn. Uiteraard vermelden we jouw website en/of Facebookpagina.
  • Zorg voor een wervende foto:
    • Graag een foto met stralende kindergezichten! Een straffe foto versterkt je zomeraanbod.
    • Graag een foto met een resolutie van minstens 1MB.
    • Controleer ook of je de toelating hebt van de ouders voor het gebruik van deze foto voor de zomerbrochure.  
Terug naar overzicht