Op zoek naar een rustige studeerplek? Daar is de blokspot weer!

 

De dienst kinderen en jongeren organiseert tijdens de verschillende examenperiodes een blokspot. Op deze manier wil de stad studenten nog steeds een rustige studeerplek aanbieden als zij deze thuis niet hebben.  Tijdens de kerstvakantie wordt er samengewerkt met vzw Vrienden van het Lindegroen en openen ook zij hun zaal.

De blokspot is alle dagen open zijn tussen 8u en 22u. In JC De Kazerne is plek voor een 170-tal studenten, In het Lindegroen voor een 40-tal studenten.

Studenten van zowel het secundair als het hoger en universitair onderwijs kunnen terecht in deze locaties om te studeren. In JC De Kazerne kunnen studenten pauze nemen en ontspannen in de ontmoetingsruimte. Op voorhand inschrijven hoeft niet. Er wordt gratis wifi voorzien alsook gratis water, thee, koffie en chocomelk. Er is een koelkast en microgolf beschikbaar voor het middageten. De rest dien je zelf te voorzien.

Locaties en periodes:

  • Fuifzaal JC De Kazerne: vrijdag 2 december 2022 tot en met dinsdag 31 januari 2023
  • Het Lindegroen: woensdag 21 december 2022 tot en met zaterdag 7 januari 2022

Beide blokspots zullen op zaterdag 24 en 31 december uitzonderlijk sluiten om 20u. Op zondag 1 januari zijn beide blokspots gesloten.

Terug naar overzicht