Inschrijven Blokspot augustus

 

Halle opent opnieuw de deuren van de blokspot van 3 tot 28 augustus. Maar omwille van de coronamaatregelen is het aantal plaatsen beperkt tot 40 en is er geen ontspanningsruimte. En we geven voorrang aan studenten die thuis niet over een rustige studieplek beschikken.

 

Om ervoor te zorgen dat er tussen elke studeertafel 1,5 meter ruimte is, moeten we het aantal plaatsen beperken tot maximum 40. Hierbij geven we de voorkeur aan studenten die thuis niet over een rustige studieplek beschikken. Dit kan zijn omdat er in de buurt bijvoorbeeld werken aan de gang zijn of omdat je broers of zussen nog in vakantiemodus verkeren. Je kan moeilijk van hen verwachten dat ze stilzwijgend de laatste weken van hun vakantie doorbrengen. Maar geen erg. De stad Halle biedt jou een rustige plek aan in JC De Kazerne en dit van 3 augustus tot 28 augustus..

Dat elke student regelmatig de handen wast en minstens 1,5 meter afstand houdt, spreekt voor zich. En een student die zich niet lekker voelt of symptomen vertoont, blijft uiteraard thuis. Omwille van de veiligheid is ook enkel de fuifzaal (lees studiezaal) beschikbaar. De ontspanningsruimten blijven dus gesloten. Tot slot vragen we zelf te voorzien in koffie, water of andere dranken. Wij zorgen alvast voor gratis wifi en een aangenaam studieklimaat.

Meld je vooraf aan vanaf woensdag 22 juli via deze link. Eenmaal geregistreerd, laten we via e-mail weten of er al dan niet nog een plaatsje beschikbaar is voor jou. Je kan in de blokspot terecht van 3 tot en met 28 augustus 2020 en dit elke werkdag van 8u tot 22u.

 Wij wensen je alvast veel moed! En vergeet niet af en toe te ontspannen.

 Info:

Jong in Halle | jong@halle.be | 02 365 98 30
JAC Halle Vilvoorde | jacpreventie@cawhallevilvoorde.be | 02 613 17 02

Terug naar overzicht