Buitenspeeldag - woensdag 21 april 21

 
Op ontdekking met de nieuwe speeltuinschatkaart!!

Je kent de Buitenspeeldag toch al? Deze dag zet kinderen en jongeren aan om buiten te sporten en spelen dicht bij hun eigen woonplaats en omgeving.

Deze 14de editie wordt wel een hele speciale, omdat er geen grootste events kunnen georganiseerd worden. Daarom sturen we je zelf op pad, op ontdekking!

Ontdek vanaf maandag 19 april onze vernieuwde speeltuinschatkaart! Niet alleen is deze in een nieuw jasje gestoken, maar staan er ook een aantal nieuwe speeltuinen op! Je kan deze hier digitaal  ontdekken of de papieren versie die je kan afhalen bij de dienst kinderen & jongeren, de bibliotheek of het stadhuis.

Ontdek tijdens de buitenspeeldag aan de hand van deze schatkaart de verschillende (nieuwe) speeltuinen bij jou in de buurt en zoek er onze vriend Basiel. Per speeltuin zal hij 3x verstopt zijn.

Deel je leukste speelfoto van de speeltuin(en) op de facebookpagina jonginhalle met de #jonginhalle en maak kans op een leuke buitenspelpakket! Vergeet ook niet je bericht openbaar te zetten via de instellingen, anders kunnen wij de foto niet zien.

En wie weet kan je nog andere leuke ontdekkingen en verrassingen tegen die dag…

Maak er dus een fantastische “eigen” buitenspeeldag van en trek op ontdekkingstocht met de speeltuinschatkaart en de verborgen parels die hier kan terugvinden!

Terug naar overzicht