Vragen over opvoeden

 

Op de volgende websites kan je allerhande informatie vinden over de opvoeding van je baby. 

 
 
 
  • Groeimee.be

Op deze website vind je heel wat betrouwbare info over opvoeden en opgroeien (van kinderen en jongeren van alle leeftijden).

 

  • Opvoedingslijn

Je kind opvoeden gaat niet vanzelf. De perfecte opvoeding bestaat immers niet. Als je het even niet meer weet, is er de Opvoedingslijn. Je kan bij ons terecht met al je vragen over opvoeding, groot en klein. Je blijft steeds anoniem en krijgt een persoonlijk antwoord van een deskundige. Ook als opvoeder, groot- of stiefouder, kan je bij ons terecht.

Tel: 078 15 00 10

 

  • Kind en Gezin

Heb je vragen over de opvoeding van je baby of peuter? Kind en Gezin helpt je met het spreekuur opvoedingsondersteuning.

 

  • Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning

Het CKG richt zich op gezinnen met kinderen van 0 tot en met 12 jaar (zolang ze basisonderwijs volgen, met bijzondere aandacht voor 0-6 jarigen) in al hun diversiteit die een hulpvraag stellen omdat het opvoedingsgebeuren voor ouder en/of kind vastloopt of dreigt vast te lopen.

Tel: 02 421 79 94
Mail: ckgsloebernest@svhg.be

 

  • Wolk in Mijn Hoofd

Deze site biedt hulp aan aanstaande en kersverse ouders bij de preventie, detectie en behandeling van mentale gezondheidsproblemen 
tijdens de zwangerschap tot één jaar na de bevalling.